Varia

Dingeswedstrijd

Een tijdje geleden zag ik dat Studio Brussel voor een of andere Rode Duivels wedstrijd een pronostiek organiseerde, met als prijs een shirt van het nationale elftal, gesigneerd door die hele bende overbetaalde ongeletterden. Ik ken geen testikel van voetbal, maar vond Рuiteraard straalbezopen Рde gedachte dit kledingstuk te bemachtigen wel ok, aangezien ik íets moet aantrekken om ons nieuwe huis te schilderen. Dus nam ik online deel, waarna ik ging slapen en vergeten.

Een week later werd ik ‘s ochtends vroeg uit bed gebeld door Studio Brussel. U kon live op de radio getuige zijn van het feit dat ik nu een Rode Duivels shirt rijker ben.

Wel, ik hoef het niet. U mag het hebben. Uiteraard niet zomaar – ik wil Vermaeck. Vandaar een ludiek schrijfwedstrijdje, waarbij de door mij uitgekozen winnaar het rode vodje toegezonden krijgt.
De opdracht: schrijf een stukje waarin Bart De Wever net voor een interland de kleedkamer van de Rode Duivels binnenstapt om een peptalk te geven. Hou daarbij in acht:

– Dialoog, dialoog, dialoog!
– Humor is verplicht.
– U dient ouder te zijn dan drie dagen.
– Deadline: 13/07/2013 13:37u.
– Uw inzending wordt uiteraard in het Nederlands verwacht en dit in de vorm van een mail naar Coltrui at zinloos dot be.
– Negers en vrouwen mogen ook meedoen.
– Hou het tof.
– Voor de rest bent u vrij van vorm en tekstlengte.

Succes!

Update: Het hoeft geen tekst te zijn. Cartoons zijn bijvoorbeeld ook welkom.

Standard